Dr. Wyatt’s Cure

Wat als de zeespiegel tien meter stijgt?

Dr Wyatt’s cure is een Interactieve graphic novel waar je in de voetstappen treedt van dokter Timothy wyatt. Nadat de zeespiegel 10 meter gestegen is, leeft de overige mensheid in de bovenverdiepingen van flatgebouwen. De rest van de bevolking is slachtoffer van de vissenziekte. Aanraking met besmet water zorgt ervoor dat wie het aanraakt verandert in een vismens, een mens met een vissenhoofd. Naast deze fysieke verandering verlies je daarbij ook je geheugen en de herinnering aan wie je was voordat je besmet raakte.

Dr. Wyatt is de enige onderzoeker die nog zoekt naar een oplossing. Hij is druk bezig met een nieuwe doorbraak in zijn onderzoek, totdat hij een brief krijgt van zijn ouders. Ze zijn ook vismensen geworden en Timothy kan ze nog maar heel even spreken. Maar hoe moet het dan verder met zijn onderzoek?

 

In this interactive Graphic novel we follow the life of doctor Wyatt working on the cure of the fish disease that terrorizes humanity.

He struggles in this world to make a decision between his heart and his duty. Because of the interactive components you can gain insights in his world and work. And you might even be able to influence it.

Wij zijn studio Visual. We richten ons op het brengen van emotionele verhalen op een absurde, humoristische manier. We kenmerken ons door onze combinatie van stopmotion animatie en 2d elementen.

Je kunt ons bereiken door hier te klikken

Making of Video