EVE

Wat als we elkaar allemaal kunnen verstaan?

“EVE” is een collectie van verhalen over communicatie en de vrouw. Het verkent verschillende kanten van wat communicatie betekent voor vrouwen, de talen die alleen wij spreken en een heleboel grappige fictieve situaties die taal (of onbegrip daarvan) soms kan veroorzaken.

En we blijven onszelf afvragen en jou, de lezer: hoe zou het nu echt zijn als alle vrouwen elkaar konden verstaan?

 

Neem een kijkje in deze preview van een aantal verhalen die zullen verschijnen in ons blad!

EVE

Met EVE hopen wij andere meisjes en vrouwen te inspireren zichzelf te durven uiten en van zichzelf te laten horen. We kunnen zoveel van elkaar leren en samen bereiken in deze wereld!

Natuurlijk zou één gemeenschappelijke taal alles makkelijker maken, maar “EVE” laat ons zien dat gesproken taal niet de enige manier is om met elkaar te kunnen communiceren.

En nu stellen wij ook graag aan u voor: Studio NENA! Wij zijn vier vriendinnen die samen aan dit project hebben gewerkt.

Studio Nena

NADINE

Nadine is onze hoofdredacteur en planner. Ze maakt voornamelijk character designs en strips. Een belangrijk thema dat vaak terug komt in haar werk is familie. Daarnaast houdt ze van klassieke portretten van adel, kostuumdrama’s en cartoons. Haar stijl is kleurrijk, vrolijk en humoristisch, voor een publiek van jong en oud.

Nadine’s portfolio:
http://nadine-98.wixsite.com/nadinegovers

ELSA

Elsa is verantwoordelijk voor onze social media. Ze maakt vaak kunst over natuur en de vrouw is in veel van haar werken het onderwerp. Ze is geboren en opgegroeid in Tanzania en haar cultuur is een van haar grootste inspiratiebronnen. Ze houdt van de traditionele manier van schilderen en brengt dit terug in haar illustraties.

Elsa’s portfolio
http://elsarottjers.tumblr.com

NAOMI

Naomi is de art director van “EVE”. Ze schrijft graag verhalen en creëert daaromheen unieke karakters en werelden. Ze vind het belangrijk om meer diversiteit van mensen en culturen te laten zien aan groter publiek, dus heeft ze dat ook laten terugkomen in onze zine. Haar grootste inspiraties zijn Aziatische prenten en houtsneden.

Naomi’s portfolio:
http://naomivanheemst.myportfolio.com

ANNE

Anne is verantwoordelijk voor de druk van ons blad. Ze heeft een oog voor detail en werkt met allerlei verschillende media, van potloodtekeningen tot stop motion animaties! Ze houdt ervan om verhalen te schrijven en te knutselen en heeft dan ook een heel bijzonder DIY project toegevoegd aan de zine.

Anne’s portfolio:
http://annebertels.myportfolio.com

Schetsen, updates en sneak peeks posten wij op onze Instagram pagina!

http://www.instagram.com/thestudionena