Onzine

WAT ALS het internet NOU OPEENS uitvalt?

Dat is de vraag waar wij, Studio Zeijck, ons dit semester mee bezig houden. Een brainstorm-rondje kwam al snel uit op humoristische ideeën en we hadden dan ook snel besloten dat dit de toon van onze zine zou worden. Er is al zo veel ernstigs bezig, een luchtig project zou ons (en onze lezers) goed doen!

Er komen allemaal verschillende scenario’s voor in onze wereld: bijna elke pagina heeft weer een nieuw verhaal. Het enige dat constant blijft in de zine is Piet Puntmuts: hij is ten slotte verantwoordelijk voor het uitvallen van het internet!

PUCK

Mijn naam is Puck. Ik teken graag dingen en spullen. Ik neem mezelf niet al te serieus en dat zal zeker ook in onze zine terug komen. Ik hou van absurde dingen die op de een of andere manier wel relatable blijven. Hopelijk zie je dit ook terug in mijn werk!

https://patjakker.myportfolio.com/

 

FALCO

Hoi ik ben Falco de volwassen kleuter. Ik teken graag grappige dingen zoals scheten en piemels. Als je een van deze tegenkomt in de zine heb je 69% kans dat ik het gemaakt heb. Wil je het Zine? Koop onze Zine! Groentjes Falco

https://falcovandervelden.wixsite.com/portfolio

 

ZENZY

Ik ben Zenzy. Ik ben een van de makers van Studio Zeijck. Ik teken al zo lang als ik me kan herinneren, en eigenlijk altijd mensen. Ik teken beide digitaal een gewoon op papier, en werk het liefste met veel kleur. Ik ben niet kieskeurig: geef me maar wat kleurstiften en ik ben blij. Meestal maak ik meer “serieuze” tekeningen, dus nu kun je mij wat losser te werk zien gaan!

https://zenzyblindeling.myportfolio.com/

Melanie

Mijn naam is Melanie en ik ben een van de leden van Studio Zeijck. Ik ben het liefste bezig met traditionele media, voornamelijk aquarel, maar mijn geheime wapen is de combinatie van traditionele en digitale media. In mijn werk ben ik graag bezig met kleine, persoonlijke verhalen.

Verder ben ik ook een beetje een geek, houd ik van internetcultuur en zou ik het dus echt een straf vinden om geen internet te hebben.
https://melonarte.myportfolio.com/

CAROLINE

Ik ben Caroline Rodriguez, een kunststudente op St. Joost. Daar studeer ik Illustratie & Animatie. Nog nooit eerder heb ik mij ergens zo goed op mijn plaats gevoeld. Ik ben mijn dromen waarheid aan het maken. Samen met alle leuke mensen van Studio Zeijk zijn wij bezig met een hilarische Zine. Ik ben heel tevreden over ons werk tot nu toe (en geloof me… dat ben ik niet vaak.) De mensen waarmee ik samen werk zijn goede vrienden en stuk voor stuk is hun tekenstijl is een enorme inspiratie voor mij. Ik kan niet wachten om het jullie te laten zien!

https://carolinerv9.wixsite.com/strraycat